ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ BOSCH WTX87EH9GR

Αξιολόγησε το προϊόν
Ειδοποίηση Τιμής
×
Ειδοποίηση για μείωση τιμής
Ορίστε ειδοποίηση για το προϊόν: ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ Α+++ BOSCH WTX87EH9GR 9KG - 999.00
Καταστήματα

999.00

Brand:
Κωδικός: WTX87EH9GR
ΑγαπημέναΠροστέθηκε στα αγαπημέναΚαταργήθηκε από τα αγαπημένα 0
Σύγκριση
  • Το προϊόν είναι διαθέσιμο στα καταστήματα e-shop.gr.
  • Η χαμηλότερη τιμή για το προϊόν ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ Α+++ BOSCH WTX87EH9GR 9KG καταγράφηκε στις 4 Απριλίου 2021 1:05 πμ.

Περιγραφή

Το στεγνωτήριο Home Professional, με τις νέες τεχνολογίες AutoClean, Smart Dry και Iron Assist είναι το πιο έξυπνο και εύχρηστο στεγνωτήριο που κατασκευάστηκε ποτέ.

• Η τεχνολογία AutoClean, καταργεί το φίλτρο της πόρτας - και το καθάρισμά του μετά από κάθε στέγνωμα.

• Smart Dry: επιλέγει αυτόματα το καλύτερο πρόγραμμα στεγνώματος, λαμβάνοντας πληροφορίες από το Home Connect πλυντήριο ρούχων σας.

• Iron Assist: Έξτρα φροντίδα με ατμό για το ξετσαλάκωμα των ρούχων, που ελαχιστοποιεί ή καταργεί την ανάγκη για σιδέρωμα.

• AutoDry: στεγνώνει απαλά τα ρούχα σας, έως το βαθμό υγρασίας-στεγνώματος που επιθυμείτε.

• ComfortControl Plus: ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, χάρις στη μεγάλη οθόνη κειμένου και το απλό μενού επιλογών.

Ασύρματη τεχνολογία Smart Dry.

Το να επιλέγετε το ιδανικό πρόγραμμα στεγνώματος για τα ρούχα σας, μπορεί να είναι περίπλοκο. Όχι πια, χάρη στην επιλογή Smart Dry του Home Connect. Το πρόγραμμα στεγνώματος επιλέγεται αυτόματα με βάση τον τελευταίο κύκλο πλύσης του πλυντηρίου σας. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την επικοινωνία ανάμεσα στο πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο, χωρίς να χρειάζεται κανέναν άλλο κόπο. Το φορτίο, ο τύπος των υφασμάτων, ακόμα και η υγρασία που απομένει αποτελούν κριτήρια, ώστε το στεγνωτήριο να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα, καθώς και την διάρκειά του με ακρίβεια. Ο πιο έξυπνος τρόπος για τέλεια αποτελέσματα στεγνώματος, κάθε φορά.

Τεχνολογία AutoClean.

Στα στεγνωτήρια Bosch με AutoClean, το φίλτρο για τα χνούδια που βρίσκεται στην πόρτα του στεγνωτηρίου έχει πλέον καταργηθεί. Τώρα, διαθέτουν τεχνολογία αυτόματης απομάκρυνσης των χνουδιών, ώστε να μην χρειάζεται να καθαρίζετε το φίλτρο μετά από κάθε χρήση. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, τόσο τα χνούδια του φίλτρου όσο και τα χνούδια από τον αυτόματο καθαρισμό του συμπυκνωτή, συγκεντρώνονται στο κάτω μέρος της συσκευής σε ένα ειδικό συλλέκτη. Όταν ο συλλέκτης γεμίσει, το στεγνωτήριο σας ειδοποιεί ώστε να τον καθαρίσετε.

Προγράμματα Iron Assist.

Εξαφανίστε το βουνό των ρούχων που χρειάζονται σιδέρωμα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα στεγνωτήρια της Bosch με AutoClean διαθέτουν τη λειτουργία Iron Assist, η οποία ψεκάζει με ατμό τα στεγνωμένα ρούχα σας, όπως πουκάμισα ή κουστούμια, ώστε να μπορείτε να μειώσετε, ή και να γλιτώσετε τελείως το σιδέρωμα τους. Αυτή ο ατμός που παράγεται διεισδύει στις ίνες των υφασμάτων και μειώνει αισθητά τις ζάρες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά προγράμματα Iron Assist, τα οποία χρησιμοποιούν μία προκαθορισμένη ποσότητα ατμού που έχει επιλεχθεί ειδικά για τους συγκεκριμένους τύπους ρούχων: κουστούμια, παντελόνια ή σακάκια ή ακόμα και πιο απαιτητικά ρούχα όπως πουκάμισα. Iron Assist: ο πιο βολικός τρόπος για να περιποιηθείτε τα ρούχα σας.

Στέγνωμα φιλικό προς το ύφασμα των ρούχων, με το Sensitive Drying System.

Με το Sensitive Drying System, τα ρούχα στεγνώνονται με ήπιο, χλιαρό αέρα που βγαίνει από όλες τις πλευρές και αναμειγνύονται ήπια από απαλούς κυματοειδείς αναδευτήρες, χωρίς να προσκολλούνται στα τοιχώματα του τυμπάνου.

Αισθητήρας ανίχνευσης υγρασίας.

Υπάρχουν 3 προγράμματα στεγνώματος, το μερικό στέγνωμα για σιδέρωμα, το στέγνωμα για φόρεμα και το πλήρες στέγνωμα για αποθήκευση.

Γρήγορο 40'.

Γρήγορο στέγνωμα σε 40 λεπτά, κατάλληλο για μικρές ποσότητες συνθετικών ινών και λεπτών υφασμάτων, σύστημα υψηλής ακρίβειας για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, και άμεση παρακολούθηση του βαθμού υγρασίας στα ρούχα, μπορείτε να φορέσετε τα ρούχα σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Το καλύτερο πρόγραμμα στεγνώματος για τα αθλητικά σας.

Ειδικό πρόγραμμα για απαλό και με ακρίβεια στέγνωμα αθλητικών, αδιάβροχων ρούχων με πολυεπίπεδα υφάσματα, αλλά και από μικροΐνες ή συνθετικά. Με αυτό το πρόγραμμα, αυτά τα είδη υφασμάτων στεγνώνονται με ιδιαίτερη φροντίδα και αποτελεσματικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μικροί επαναληπτικοί κύκλοι στεγνώματος επιτελούνται στο τέλος για να επιτευχθεί το τέλειο στέγνωμα στα εσωτερικά στρώματα των υφασμάτων.Για να προστατευθούν επιπλέον τα υφάσματα από την υπερθέρμανση, αισθητήρες στεγνώματος συνεχώς μετρούν την υγρασία στα υφάσματα για να εγγυηθούν τέλεια αποτελέσματα στεγνώματος , ενώ προστατεύουν τα αθλητικά σας ρούχα.

Η κατανάλωση ενέργειας στα χέρια σας.

Όλοι έχουμε τη δυνατότητα να διαλέξουμε τις οικιακές μας συσκευές, όμως δεν μπορούμε πάντα να ελέγξουμε τη χρήση ενέργειας. Με την επιλογή FlexStart του Home Connect, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις οικιακές συσκευές Bosch του σπιτιού σας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Εάν χρησιμοποιείτε σύστημα διαχείρισης ενέργειας τύπου EEBUS για την έξυπνη σύνδεσή σας στο δίκτυο ρεύματος ή έχετε φωτοβολταϊκό συλλέκτη, μπορείτε πλέον να επιλέγετε τις ώρες κατά τις οποίες οι οικιακές σας συσκευές θα πρέπει να λειτουργούν – εύκολα, με την εφαρμογή Home Connect στην κινητή σας συσκευή. Το σύστημα διαχείρισης ενέργειας του σπιτιού σας στη συνέχεια χρησιμοποιεί την καλύτερη διαθέσιμη πηγή ενέργειας για τη λειτουργία των οικιακών σας συσκευών. Επιτέλους, οικιακές συσκευές που προσαρμόζονται στις περιβαλλοντικές σας ευαισθησίες.

Η σωστή πρόταση για την κάθε σας ανάγκη.

Το να πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για το στεγνωτήριό σας μπορεί όχι μόνο να σας προκαλέσει σύγχυση, αλλά και να οδηγήσει σε αποτελέσματα που δεν είναι άψογα. Με το Home Connect και τη λειτουργία Easy Start που διαθέτει, δεν χρειάζεται να μαντεύετε, αφού η λειτουργία αυτή προτείνει πάντα το πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για εσάς – απευθείας από την κινητή σας συσκευή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τα χαρακτηριστικά του υφάσματος και να ορίσετε το στόχο στεγνώματος στην εφαρμογή Home Connect. Έτσι, μπορείτε να διαλέγετε εύκολα το κατάλληλο πρόγραμμα και να έχετε άψογα αποτελέσματα. Κάθε φορά.

Αναγνωρίζει αυτόματα πότε τα ρούχα σας είναι τελείως στεγνά.

Τα στεγνωτήρια και τα πλυντηριοστεγνωτήρια της Bosch με AutoDry στεγνώνουν με ιδιαίτερα απαλό τρόπο και στο βαθμό στεγνώματος που επιθυμείτε, για σιδέρωμα για απευθείας φύλαξη, ή τελείως στεγνά. Οι αισθητήρες μετρούν τη θερμοκρασία και την υγρασία, προστατεύοντας έτσι τα ρούχα σας από υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, υπερβολικό στέγνωμα και συρρίκνωση.

ComfortControl Plus: ευκολία στη χρήση για όλες τις ανάγκες σας.

Το ComfortControl Plus είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χειρισμού, σε συνδυασμό με μια υψηλής ανάλυσης οθόνη TFT και άφθονες επιλογές προγραμμάτων και ειδικών λειτουργιών. Το ευκρινές κείμενο στα Ελληνικά και τα σύμβολα σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή.

Outdoor+ Drying.

Ειδικό πρόγραμμα στεγνώματος για ρούχα εξωτερικής χρήσης.

Τεχνολογία αντλίας θερμότητας.

Πρωτοποριακή τεχνολογία αντλίας θερμότητας – ξεχάστε το παραδοσιακό θερμαντικό στοιχείο, χρησιμοποιήστε τη θερμότητα του αέρα για το στέγνωμα των ρούχων, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

Κατανάλωση και επιδόσεις.

• Μέγιστη χωρητικότητα: 9 κιλά.
• Ενεργειακή κλάση: A+++ σε μια κλίμακα ενεργειακών κλάσεων από Α+++ έως D.
• Κατανάλωση στο πρ. Βαμβακερά - για φύλαξη: • με πλήρες φορτίο 1.61 kWh / χρόνος 215 min.
• με μισό φορτίο 0.9 kWh / χρόνος 132 min.
• ετήσια κατανάλωση (160 χρήσεις): 193 kWh.
• Απόδοση συμπύκνωσης υδρατμών: 88 %.
• Επίπεδα θορύβου: 62 dB (A) re 1 pW.

Προγράμματα.

Βαμβακερά, Συνθετικά, Ανάμεικτα, Ευπαθή, Μάλλινα προετοιμασία, Ζεστό πρόγραμμα χρόνου, Κρύο πρόγραμμα χρόνου, Πουπουλένια, Αθλητικά/Μικροΐνες, Παπλώματα, Smart Dry, Αντιαλλεργικό, Γρήγορο 40', Πετσέτες, Πουκάμισα, Iron Assist 1 πουκάμισο, Iron Assist 5 πουκάμισα, Iron Assist Ρούχα γραφείου, Προγράμματα Iron Assist με χρήση ατμού, Smart Dry - αυτόματη επιλογή του βέλτιστου προγράμματος με λήψη πληροφοριών από το Home Connect πλυντήριο.

Επιλογές στεγνώματος.

• Ρυθμίσεις με πλήκτρα αφής: Στόχος στεγνώματος, Προστασία τσαλακώματος,

Η παράδοση των μεγάλων λευκών οικιακών συσκευών (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κτλ) πραγματοποιείται αποκλειστικά στο χώρο σας και είναι δωρέαν εντός του χώρου/οικίας σας στην Αθήνα, εφόσον το βάρος της παραδοτέας συσκευής είναι έως 80 κιλά και υπάρχει πρόσβαση από ανελκυστήρα ή κλιμακοστάσιο (ανεξαρτήτως ορόφου). Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει κλιμακωτή χρέωση με βάση την περιοχή αποστολής και το βάρος/διαστάσεις της συσκευής.
Οι ογκώδεις συσκευές άνω των 80 κιλών (ψυγεία ντουλάπες, μεγάλοι ψυγειοκαταψύκτες κτλ), η παράδοση γίνεται αποκλειστικά επί του πεζοδρομίου, ενώ εντός του χώρου σας, μόνο για την Αθήνα, με χρήση ανυψωτικού με κόστος 110€.
Ο χρόνος παράδοσης, για τις άμεσα διαθέσιμες συσκευές, για την Αθήνα είναι έως 2 εργάσιμες ημέρες, για την Θεσσαλονίκη και Πάτρα έως 3 εργάσιμες ημέρες, για ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη έως 4 εργάσιμες ημέρες και για την νησιωτική Ελλάδα έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για το ακριβές ραντεβού της παράδοσης. Για τις συσκευές με ένδειξη κατόπιν παραγγελίας υπολογίστε 2 εργάσιμες επιπλέον στους παραπάνω χρόνους.

Εξέλιξη Τιμής

-

Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά: ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ BOSCH WTX87EH9GR

Διαθεσιμότητα

Αξιολογήσεις (0)

User Reviews

0.0 από 5
0
0
0
0
0
Write a review

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια!

Αξιολόγησε το προϊόν "ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ BOSCH WTX87EH9GR"

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Grabber.gr
Logo
Δημιουργία νέου λογαριασμού
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Σύγκριση προϊόντων
  • Σύνολο (0)
Σύγκριση
0