- 10% ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ XIAOMI ROBOROCK S5 MAX

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ XIAOMI ROBOROCK S5 MAX

Αξιολόγησε το προϊόν
Ειδοποίηση Τιμής
×
Ειδοποίηση για μείωση τιμής
Ορίστε ειδοποίηση για το προϊόν: ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ XIAOMI ROBOROCK S5 MAX WHITE - 449.00
Καταστήματα

499.00 449.00

Brand:
Κωδικός: XM200018
ΑγαπημέναΠροστέθηκε στα αγαπημέναΚαταργήθηκε από τα αγαπημένα 0
Σύγκριση
  • Το προϊόν είναι διαθέσιμο στα καταστήματα e-shop.gr.
  • Η χαμηλότερη τιμή για το προϊόν ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ XIAOMI ROBOROCK S5 MAX WHITE καταγράφηκε στις 4 Απριλίου 2021 3:01 πμ.

Περιγραφή

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με καθαρά, σφουγγαρισμένα δάπεδα κάθε μέρα με την S5 Max. Σχεδιασμένη για ένα αυτοματοποιημένο σκούπισμα, διαθέτει δεξαμενή νερού μεγάλου μεγέθους, έλεγχο νερού ακριβείας, εικονικές ζώνες χωρίς σφουγγάρισμα και πολλά άλλα. Σε συνδυασμό με χαρτογράφηση ακριβείας με λέιζερ, προηγμένη πλοήγηση και έντονη αναρρόφηση, καθιστά τα πεντακάθαρα δάπεδα ευκολότερα από ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ρυθμίσετε και να συνεχίσετε να ζείτε.

Σφουγγαρίστε ξανά και ξανά. Αυτόματα.
Μια τεράστια δεξαμενή νερού 290ml αρκεί για να καθαρίσετε ένα διαμέρισμα 65τμ (700τμ) περισσότερο από 3 φορές ή ένα σπίτι 200τμ (2600τμ) σε μία δόση. Με μια ολοκαίνουργια μεγάλης ακρίβειας περισταλτική αντλία, δοκιμασμένη για πάνω από 1500 ώρες χρήσης. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνετε για να σφουγγαρίσετε κάθε μέρα είναι να γεμίσετε το ρεζερβουάρ και να ορίσετε ένα πρόγραμμα.

Κάθε σταγόνα σύμφωνα με την εντολή σας.
Από την εφαρμογή, επιλέξτε τη σωστή ροή νερού για οποιονδήποτε τύπο δαπέδου, χαμηλής ροής σε πέτρα, έως υψηλή ροή για βρώμικες κουζίνες. Όταν ξεκινά το σφουγγάρισμα, αντλεί επιπλέον νερό για να βρέξει τη σφουγγαρίστρα. Εάν καθαρίζετε μικρές περιοχές, απενεργοποιεί το νερό όπου είναι ήδη σφουγγαρισμένο. Και όταν τελειώσει, κλείνει το νερό αφήνοντας τη σφουγγαρίστρα να αρχίσει να στεγνώνει καθώς επιστρέφει στην αποβάθρα.

Σφουγγαρίστε τα δάπεδα, όχι χαλιά.
Κανείς δεν θέλει τα χαλιά του σφουγγαρισμένα. Σταματήστε το αυτό με εικονικές ζώνες και εμπόδια. Τοποθετήστε τα σε οποιαδήποτε χαλιά και μπλοκάρετε τα δωμάτια με μοκέτα, ώστε να μπορείτε να σφουγγαρίσετε χωρίς να ανησυχείτε. Βγάλτε τη μονάδα σφουγγαρίστρας και εξαφανίζονται τα εμπόδια χωρίς σφουγγαρίστρα, δίνοντας στο S5 Max ελεύθερο έλεγχο για να καθαρίσει ολόκληρο το σπίτι σας.

Αποτελεσματικός καθαρισμός κάθε φορά.
Το σφουγγάρισμα βάσει του βάρους του νερού σε μια δεξαμενή σημαίνει ότι τα δάπεδα δεν καθαρίζονται σωστά. Καθώς χρησιμοποιείται νερό, το πανί πιέζεται πιο αδύναμα. Η βρωμιά μένει πίσω. Η σφουγγαρίστρα S5 Max με ελατήριο πιέζεται προς τα κάτω με ομοιόμορφα 300g (11 ουγκιές) από την αρχή έως το τέλος. Έτσι, η τελευταία περιοχή που καθαρίστηκε είναι τόσο φρέσκια όσο η πρώτη.

Συνολικός έλεγχος καθαρισμού.
Το S5 Max κατανοεί τη διάταξη του σπιτιού σας. Το λέιζερ περιστρέφεται στις 300 σ.α.λ., στέλνοντας σαρώσεις περιοχής 360 ° μέσω ενός προσαρμοσμένου αλγορίθμου σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, δημιουργεί έναν ακριβή χάρτη κάτοψης 98% και γνωρίζει πού βρίσκονται τα δωμάτια. Με αυτό, μπορείτε να προγραμματίσετε καθαρισμό για ένα δωμάτιο, πολλά δωμάτια ή ολόκληρο το σπίτι σας με μερικές απλές κινήσεις στο τηλέφωνό σας.

Ταχύτερη και καλύτερη.
Ένας ισχυρός τετραπύρηνος επεξεργαστής 32-bit καθιστά το S5 Max ικανό για ένα εξαιρετικό επίπεδο ευφυΐας. Δεν χαρτογραφεί απλά ένα δωμάτιο. Κατανοεί το σχήμα του δωματίου και μαθαίνει πού υπάρχουν εμπόδια. Χρησιμοποιεί αυτή τη γνώση για να μεταμορφώσει τον τρόπο πλοήγησής του, υπολογίζοντας την πιο αποτελεσματική διαδρομή για κάθε δωμάτιο. Και ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των εμποδίων. Χωρίς να χάσετε ούτε ένα κομμάτι δαπέδου.

Προσεγγίστε περισσότερα δάπεδα.
Τα συστήματα χαρτογράφησης πολλαπλών επιπέδων χρησιμοποιούν σάρωση ακριβείας LiDAR για να αναγνωρίζουν αυτόματα διαφορετικά επίπεδα ενός σπιτιού. Κάθε όροφος μπορεί να έχει ανεξάρτητες ζώνες χωρίς κίνηση, αόρατους τοίχους και ζώνες χωρίς σφουγγάρισμα. Και το τρέχον επίπεδο αναγνωρίζεται αυτόματα, οπότε δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή Roborock.

Ευαίσθητο στο σπίτι σας.
Μόλις το S5 Max ελευθερωθεί στο σπίτι σας, μπορείτε να το αφήσετε να δουλέψει. Μια σειρά από αισθητήρες περιβάλλοντος που περιλαμβάνουν επιταχυνσιόμετρο, οδόμετρο, υπέρυθρη ακτινοβολία, πυξίδα, καθώς και προφυλακτήρα και τον χάρτη του δωματίου σας, σημαίνει ότι απλώς δουλεύει με ασφάλεια. Δεν θα πέσει στα σκαλοπάτια, δεν θα παγιδευτεί ούτε θα χτυπήσει στους τοίχους σας.

Έντονη και συνεχής αναρρόφηση.
Εάν η σκούπα σας έχει ασθενή αναρρόφηση, αφήνει πίσω όσα συλλέγει. Το Inside S5 Max είναι ένας εξειδικευμένος ανεμιστήρας που περιστρέφεται στις 15000 σ.α.λ., διοχετεύοντας τη ροή του αέρα μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένα μονοπάτια. Η αναρρόφηση που δημιουργεί είναι αρκετά ισχυρή για να ανυψώσει ακόμη και μπαταρίες AA. Η σκόνη σε σκληρά δάπεδα δεν αποτελεί εμπόδιο. Ούτε λερώνεται χώμα στο χαλί. Η αναρρόφηση παραμένει ισχυρή, ακόμα και όταν ο κάδος απορριμμάτων είναι γεμάτος.

• Χωρητικότητα κάδου: 460ml.
• Χωρητικότητα δοχείου νερού: 290ml.
• Ισχύς αναρρόφησης: 2000 Pa.
• Χωρητικότητα μπαταρίας: 5200 mAh.
• Επίπεδο θορύβου: 60-66 dB.
• Διάμετρος: 35 cm.
• Πάχος: 9.6 cm.
• Βάρος: 3.5 Kg.
• Χρώμα: Λευκό.

Εξέλιξη Τιμής

-

Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά: ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ XIAOMI ROBOROCK S5 MAX

Διαθεσιμότητα

Αξιολογήσεις (0)

User Reviews

0.0 από 5
0
0
0
0
0
Write a review

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια!

Αξιολόγησε το προϊόν "ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ XIAOMI ROBOROCK S5 MAX"

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Grabber.gr
Logo
Δημιουργία νέου λογαριασμού
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Σύγκριση προϊόντων
  • Σύνολο (0)
Σύγκριση
0